top of page

In samenwerking met

BusinessPoint Dongen

Ben je op zoek naar een locatie voor een één- of meerdaagse vergadering of bijeenkomst inclusief lunch/diner en overnachting?

In samenwerking met BusinessPoint Dongen kunnen wij jullie een professionele vergaderaccommodatie met meerdere multifunctionele, deels aan één te schakelen, ruimtes aanbieden

Vergaderen

BusinessPoint ontvangt groepen van 4 tot 50 personen. Met een ruim aanbod aan faciliteiten, workshops en horeca. Met een keuze uit verschillende arrangementen nemen zij jou als organisator alle zorgen uit handen. Daarnaast parkeer je bij hen ook nog eens gratis voor de deur.

LR_Business_Point_07_edited.jpg
LR_Daily_On_Point_03_edited_edited.jpg

Lunch en Diner

Wil je jouw bijeenkomst uitbreiden met een lunch of diner? Dat kan! De professionele chef van de vergaderlocatie presenteert een lunch of diner die aansluit bij jouw wensen. Zij werken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten.

Een diner in het restaurant van het hotel behoort ook tot de mogelijkheden.

Overnachten

Ons hotel ligt op nog geen 5 minuten afstand van de vergaderlocatie. Sluit je werkdag af met een ontspannende overnachting, eventueel met diner, in een van onze ruime kamers. Al onze 10 kamers zijn beschikbaar voor eenpersoons gebruik tegen voordelige prijzen.

Kamer met terras
bottom of page