Geniet nog steeds van onze bekende gastvrijheid!

 

Quarantaine beu en wil je er even tussenuit? Bij ons ben je nog steeds even welkom, zij het in aangepaste vorm.

 

Ons hotel in het rustige ’s Gravenmoer is ruim van opzet zodat wij jou met minimale aanpassingen kunnen blijven verwelkomen in een veilig kader.

 

Ontdek onze omgeving eens op een andere manier en kom bij ons voor een gezonde wandeling of fietstocht. Hier geen drukte van jewelste maar rustig en gezond ontspannen in onze mooie natuur.

 

Uiteraard doen wij er alles aan om jouw veiligheid en die van ons personeel optimaal te bewaken. Zo houden wij de richtlijnen van de overheid nauwlettend in de gaten en hebben wij onze interne protocollen aangescherpt en uitgebreid.

Deze aangescherpte maatregelen hanteren wij:

Hotelkamers:

Ontbijt:

Hygiene:

Onze hotelkamers zijn geopend. Alléén overnachtende hotelgasten kunnen onder reservering dineren in ons sfeervolle restaurant en bij goed weer op het terras.  Ook onze hotelbar is alleen toegankelijk voor overnachtende hotelgasten. 

Het ontbijtbuffet is zo ingedeeld dat onze gasten hier met een gerust hart aan kunnen deelnemen. Ook hier geldt natuurlijk de regel, handjes wassen, pompje gebruiken en afstand houden.

Bij mooi weer kan je ook ontbijten op ons ruime terras.

  • Handdesinfectiemiddelen in alle openbare ruimtes / check-in balie en gangen

  • Housekeeping is uitgebreid met desinfectie van alle oppervlaktes die regelmatig met de handen aangeraakt worden.

  • De check-in balie is afgeschermd met plexiglas en inchecken kan ook online

  • Het restaurant is open (mits reservering), met inachtneming van voldoende onderlinge ruimte, voor jou en ons personeel.

  • Het terras kan gebruikt worden met inachtneming van voldoende onderlinge ruimte.

  • Al het personeel is op de hoogte gebracht van de RIVM hygiëne richtlijnen (handen regelmatig wassen met zeep, hoesten in elleboog, gebruik van papieren handdoekjes en geen handen schudden) en is verplicht deze richtlijnen te volgen